AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2021

​"Totta kai tasapeli oli pettymys" – Honkavaara jäi kaipaamaan tulosta pallonhallinnasta

​"Totta kai tasapeli oli pettymys" – Honkavaara jäi kaipaamaan tulosta pallonhallinnasta

SJK ja KTP jakoivat pisteet maanantaina. (Kuva: SJK)

SJK avasi kautensa maanantaina 1-1-kotitasapelillä KTP:ta vastaan hallittuaan ottelua pitkät jaksot.

Vieraat vetäytyivät vahvasti ja KTP:n puolustusvoittoinen pelitapa oli SJK:lle myrkkyä.

– Tietyllä tavalla meidät yllätti, että KTP oli niin passiivinen ja puolusti niin alhaalla. Siinä on aina se vastahyökkäyselementti, koska jos ei hyökätä pallolla hyvin, niin vastahyökkäyksiä tulee, SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara mietiskeli Ilkka-Pohjalaiselle.

KTP pääsi ottelussa johtoon Matias Lindforsin maalilla SJK:n hukattua tätä ennen rangaistuspotkun. Honkavaaran mukaan SJK pelasi tietyt tilanteet huonosti ja vielä harjoitteli muurin murtamista.

– Toisella puoliajalla ei siinä ollut enää mitään ongelmaa, mutta lähinnä se oli sitä, että jos olisimme pistäneet sen rankun sisään, niin KTP olisi joutunut muuttamaan pelisuunnitelmaa ja vähän avaamaan pelaamistaan. Silti meillä oli ihan riittävästi paikkoja hoitaa tämä matsi.

Karvas jälkimaku oli kuitenkin seinäjokelaisleirissä melkoinen, kun hallinta ei kääntynyt tulokseksi tasoitusosumaa enempää.

– Kun hallitset melkein koko ajan palloa, niin totta kai tasapeli on pettymys. Meidän pitää vain kääntää katseet seuraavaan peliin, Honkavaara pohdiskeli.

Lisää uutisia