AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2021

AC Oulu palaa tositoimiin Veikkausliigassa – ”Kauden alkua on odotettu koko talvi”

AC Oulu palaa tositoimiin Veikkausliigassa – ”Kauden alkua on odotettu koko talvi”

Niklas Jokelainen on ehtinyt jo odottaa kauden alkua.

AC Oulun pitkä odotus on ohi maanantaina, kun Veikkausliiga käynnistyy oululaisten osalta maanantaina Ilvestä vastaan. Oululaisten hyökkääjä Niklas Jokelainen odottaa kautta intoa puhkuen.

AC Oulun edellisestä kotiottelusta Veikkausliigassa on kulunut jo yli vuosikymmenen.

- Mahtavaa, että kausi vihdoin alkaa. Toki harmittaa, että aloitamme ilman yleisöä, mutta toivottavasti he pääsevät jossain vaiheessa peleihin. Tätä kauden alkua on odotettu koko talvi, Jokelainen hehkuttaa.

Sarjanousijana kauteen lähtevä AC Oulu on pitänyt viime kauden runkonsa kasassa ja joukkuetta on vahvistettu täsmähankinnoilla. Ilveksessä sen sijaan on tapahtunut isompi muutos ja joukkue on nuorentunut selvästi.

- Tasainen peli on varmaan tulossa. Ilves on ollut pitkään kestomenestyjä Veikkausliigassa, mutta he ovat täksi kaudeksi nuorentuneet aika paljon. He varmasti antavat meille kovan vastuksen, ennakoi Jokelainen.

Tulevasta kaudesta Jokelainen povaa suurimmaksi osaksi tasaista.

- Siellä on varmaan ne suurimmat joukkueet ennakkosuosikkeina. Kohtasimme KuPS:n pari kertaa talven aikana ja he olivat hyvä joukkue, HJK on ollut vahva ja FC Lahti on myös ollut hyvä. Uskon, että keski- ja alakasti tulee olemaan tiukka.

AC Oulun ja Ilveksen ottelu Raatin stadionilla alkaa kello 18.30.

Kaikki Veikkausliigaottelut suorana Ruutu-palvelussa

Lisää uutisia