AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 1.5.2021

Ilveksen Veteli: "Napataan kamppailuvoitot itselle"

Ilveksen Veteli: "Napataan kamppailuvoitot itselle"

Joona Veteli kuuluu Ilveksen runkopelaajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga alkaa Ilveksen osalta vierasottelulla AC Oulua vastaan.

Nousijajoukkue haluaa varmasti saada hyvän startin kaudelleen ja pelikenttäkin saattaa vaikuttaa tulokseen. Ilveksen Joona Veteli tietää, että pelistä ei missään nimessä tule helppoa.

- Kova peli siitä tulee, heillä on varmasti halu näyttää kuuluvansa tähän sarjaan. Nurmikenttä, mikä tuskin tähän aikaan vuodesta on missään huippukunnossa, saattaa tehdä pelistä melkoisen tappelupelin lukuisine kaksinkamppailuineen. Siihen meidän pitää valmistautua hyvin, että napataan kamppailuvoitot itselle, Veteli toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

Ensimmäinen kotiottelu puolestaan on aina mielenkiintoisen vahvaa HJK:ta vastaan. Veteli toivoo, että siihen otteluun pääsisi jo katsojatkin paikalle. Kannustuksen puute kun latistaa hiukan pelaajienkin tunnelmaa.

- Onhan se aina iso apu, kun kannustusta kuuluu. HJK-peliin varmasti olisi paljon väkeä tulossakin, joten ääntäkin olisi paljon. Ilman yleisöä siitä jää vähän vaisu fiilis, kuin harjoituspeliä pelaisi.

Lisää uutisia