AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2021

Hakan hyökkääjähankinta kehuu Roope Riskiä - "Mukava tyyppi”

Hakan hyökkääjähankinta kehuu Roope Riskiä - "Mukava tyyppi”

Aleksandar Vucenovic on Roope Riskin entinen joukkuekaveri St. Pöltenistä.

Itävaltalainen Aleksandar Vucenovic vahvisti FC Hakan hyökkäystä, kun hän teki lopputalvesta sopimuksen. Vucenovilla on yhteistä historiaa HJK-hyökkääjä Roope Riskin kanssa, sillä molemmat pelasivat yhtä aikaa St. Pöltenin riveissä.

Vucenovic on St. Pöltenin kasvatti, joka nousi myös edustusjoukkueeseen pelaten 16 ottelua Itävallan liigassa. Vucenovic oppi St. Pöltenissä tuntemaan Riskin, joka toimi myös Vucenovicin apuna hänen siirtyessään Suomeen.

- Roope on mukava tyyppi ja menimme usein harjoituksiin yhdessä. Hän auttoi minua, kun tulin tänne ja kertoi sarjasta ja maasta, Vucenovic kehuu entistä joukkuekaveriaan Hakan sivuilla.

Vucenovic itse asiassa teki ainoan maalinsa Itävallan liigassa, kun hän juoksi Riskin tilalle kentälle.

- Se oli uskomatonta. Olin tehnyt harjoituskaudella maaleja, mutta se oli ensimmäinen maalini ammattilaisena kilpailullisessa pelissä. Se oli hieno hetki, kuten aina kun teet maalin.

St. Pöltenin jälkeen kookas hyökkääjä pelasi viime kaudella Slovakiassa, mutta purki seuran kanssa sopimuksen. Vucenovic oli viime syksyn pelaamatta ja löysi itsensä lopulta talvella Valkeakoskelta.

- Agentti kertoi, että täällä olisi mahdollisuus ja mietin, että miksipä ei. Olen avoin uusille haasteille. Harmittavasti pieni loukkaantuminen on vaivannut minua enkä ole päässyt kunnolla vielä mukaan. Olen kuitenkin tykännyt olla täällä.

Alaraajavamma on vaikeuttanut Vucenovicin valmistautumista kauteen, mutta hän toivoo pääsevänsä joukkueen mukaan piakkoin.

- Varmaan menee pari viikkoa ennen kuin olen pelikunnossa. Kuntoutan kovasti jalkaani, että pääsisin mahdollisimman nopeasti takaisin.

Lisää uutisia