AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2021

Enoch Banza siirrostaan: "Lähden hyvillä fiiliksillä"

Enoch Banza siirrostaan: "Lähden hyvillä fiiliksillä"

Enoch Banza muuttaa Norjaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK ilmoitti sunnuntaina, että laituri Enoch Banza, 21, siirtyy Norjan 1. divisioonassa pelaavaan Raufoss IL:ään kahden vuoden sopimuksella.

– Haluan kiittää kaikkia HJK-taustoja, pelaajia ja faneja, jotka ovat uskoneet minuun. Nyt minun on aika lähteä uuteen ympäristöön, ja lähden hyvillä fiiliksillä. Klubista jäi ihan hyvät fiilikset mun ajasta. Tietenkin kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan, mutta olen iloinen, että sain kasvaa HJK:n ympäristössä, kertoo Banza terveisinä kaikille klubilaisille HJK:n verkkosivuilla.

– Lämmin ja iso kiitos Enochille kaikesta panoksesta Klubissa vuosien varrella. Ollut antoisaa seurata hänen polkua aina HJK-Malmin kaupunginosajoukkueesta kohti liigajoukkuetta. Onnea ja menestystä uuteen haasteeseen, toivottaa puolestaan HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula koko Klubiväen puolesta.

Banzan siirto Norjaan on kahden vuoden aikana yhdeksäs HJK:n akatemiakasvatin kansainvälinen siirto:

2019: Lassi Lappalainen (Bologna FC), Leo Walta (FC Nordjylland), Sebastian Dahlström (FC Sheriff Tiraspol, vapaa siirto), Marius Könkkölä (KRC Genk).

2020: Julius Tauriainen (SC Freiburg), Jimi Tauriainen (Chelsea FC), Luka Hyryläinen (Eintracht Frankfurt), Nikolai Alho (MTK Budapest, vapaa siirto).

Lisää uutisia