AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2021

KTP:lla kenraaliharjoitus liigakauteen lauantaina – ”Parasta kokoonpanoa haetaan”

KTP:lla kenraaliharjoitus liigakauteen lauantaina – ”Parasta kokoonpanoa haetaan”

KTP hioo liigakuntoaan lauantaina. (Kuva: Mikko Mäkelä)

FC KTP pelaa harjoituskauden viimeisen harjoitusottelunsa lauantaina, kun Ykkösen JIPPO Joensuusta tulee kylään Arto Tolsa Areenalle.

KTP:n piti kohdata liigan kenraaliharjoituksessaan HIFK:n, mutta ottelu peruuntui. JIPPO järjestyi uudeksi vastustajaksi nopealla aikataululla.

– Jipolla oli jo sovittu peli Vaajakosken kanssa, mutta myös meidän kutsumme houkutteli. Joensuulaiset eivät kuitenkaan halunneet jättää Vaajakoskea pulaan, ja niin me täällä Kotkassa saimme innostettua PeKan matkaan. Molemmat pelaavat Kakkosessa – tosin eri lohkoissa – ja lopulta tämäkin kontakti palvellee heitä, Esa Vilkki arvelee kotkalaisten sivujen mukaan.

KTP:lle ainakin JIPPO kelpaa viimeiseksi sparraajaksi.

– Se sopii mainiosti. Ei meidän pidä väheksyä heitä, vaikka joukkue pelaakin sarjaporrasta alempana. Jippo on varmastikin kova ja yllätyksellinen jengi Ykköseen. Sen arvaamattomuuden osoittaa 4–0-vierasvoitto Veikkausliigan AC Oulusta pari viikon takaa, KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter huomauttaa.

JIPPO-ottelulla on vielä harjoituspelin status, mutta Arbeiter vakuuttaa, että kamppailu otetaan ikään kuin se olisi jo oikeaa sarjaa.

– Valmistautuminen on sen mukaista ja parasta kokoonpanoa haetaan, Arbeiter toteaa.

Lisää uutisia