AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2021

Kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa sopimukseen Ilveksen kanssa

Kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loa sopimukseen Ilveksen kanssa

Ilves vahvisti rivejään. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan solmineensa kamerunilaishyökkääjä Patrick Loa Loan kanssa kaudet 2021 ja 2022 kattavan sopimuksen.

Loa Loa, 21, siirtyy Ilveksen tunisialaisesta US Ben Guerdanesta, jonka riveissä hän on pelannut Tunisian pääsarjaa kaudesta 2017 alkaen. Yhteensä hän pelasi Tunisiassa 60 pääsarjaottelua.

- Hän on selkeästi parantanut otteitaan joka harjoituksessa. Kaikesta hänen tekemisestään paistaa se, että hän on pelannut todella kovassa liigassa. Hän myös aika kokenut pelaaja ikäisekseen. Hän on myöskin hyvin monipuolinen pelaaja. Tunisiassa hän pelasi viime aikoina pääsääntöisesti keskikentän keskustassa, mutta kyllä me häntä odotamme enemmän yläkerran pelaajaksi. Hän on pelaaja, joka saa ympärillään olevat pelaajat linkitettyä peliin mukaan. Patrick on päässyt hyvin joukkueeseen sisään ja hänen persoonansa sopii hyvin meidän ryhmään, päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee tuoretta hankintaa Ilveksen verkkosivuilla.

Seuraavan kerran Loa Loa on mahdollista nähdä tositoimissa Aamulehden lähetyksen välityksellä lauantaina pelattavassa harjoitusottelussa IFK Mariehamnia vastaan.

Lisää uutisia