AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2021

eFutisliigassa taas täysi vauhti tiistaina – neljä online-ottelua ohjelmassa

eFutisliigassa taas täysi vauhti tiistaina – neljä online-ottelua ohjelmassa

eFutisliigakausi jatkuu tuttuun tapaan jälleen tiistaina 20.4. neljällä online-ottelulla.

Ilves antoi myrskyvaroituksen, mutta onko SJK liian iso kaadettavaksi? Se selviää tiistaina 20. huhtikuuta, kun kärkikamppailu käynnistää illan. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki kolme ottelua. Hyvänä mausteena toimii se, että ensimmäisellä kaudella SJK voitti keskinäisen kohtaamisen, mutta virtuaalisessa Suomen Cupissa Ilves sai koston.

Toinen ottelupari on vastakohta, sillä FC Inter ja FC KTP ovat ilman voittoja kolmen ottelun jälkeen. Hopeamitalisti FC Inter haluaa vireen päälle ja kotkalaiset kaipaavat kipeästi pistetilin avaamista. Elias "EliasIsMyName" Koskinen sai studiolla onnistumisen, mutta myös Ali "FinAli" Mozafarilta tarvitaan tulosta. Taidokasta pelaamista on nähty, tosin pisteet vievät jatkopeleihin.

Turkulaiset jatkavat myös kolmannessa otteluparissa, kun vastassa on Kuopion Palloseura. FC Inter loisti tasaisuudellaan ensimmäisellä kaudella, mutta nyt Kasperi "Dubax" Nevän ja Marvin "Itsmarvinnostime" Gorgeesin on alettava suorittamaan jos suora jatkopaikka kiinnostaa. Kyseessä on runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu ja kauden lopettaa ennakkoon vaikea peli Ilvestä vastaan.

Illan päättää Kuopion Palloseuran ja IFK Mariehamnin taisto. Grönvitt on hyvässä vireessä ja Niklas "Nigi" Gallen sai kutsun edustamaan e-jalkapallomaajoukkuetta, joten motivaatio on tikissä. Samaa ei voi sanoa Kuopion Palloseurasta. Mikä on ailahtelevan joukkueen nykyvire? Neljästä pelistä kaikki ovat päättyneet joko selvään voittoon tai tappioon. Kaksikon taito on kaikille tiedossa, mutta tasaisuutta kaivataan.

Tiistainkin otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Telia Esports Seriesin YouTube-kanavalla.

eFutisliigan tulokset, ohjelma ja taulukot kokonaisuudessaan Telia Esports Seriesin verkkosivuilla.

Lisää uutisia