AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 16.4.2021

"Hienoa päästä taas tositoimiin" – IFK Mariehamn FC Interin vieraaksi lauantaina

"Hienoa päästä taas tositoimiin" – IFK Mariehamn FC Interin vieraaksi lauantaina

Nähdäänkö Jiri Nissisen Grönvitt-debyytti lauantaina? (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn jatkaa Veikkausliigaan valmistautumista lauantaina kohtaamalla FC Interin Turussa.

IFK:n kevääseen tuli pieni katkos ison osan joukkueesta jouduttua pääsiäisen jälkeen karanteeniin. Joukkueharjoituksiin Grönvitt palasi tällä viikolla ja veti kahdet harjoitukset sekä keskiviikkona että torstaina päästäkseen jälleen kunnon vauhtiin.

Lauantaina edessä on kova mittari. Perjantaina IFK harjoittelee vielä aamupäivällä ja lähtee matkaan kohti Turkua iltapäivästä.

- On selvää, ettei ole ihan optimaalista pelata ottelua, kun meillä on alla vain kolme päivää harjoittelua karanteenin jälkeen. On kuitenkin hienoa päästä taas tositoimiin, Grönvittiin kakkosvalmentaja Daniel Norrmén sanoo.

- Kuormituksen määrää ajatellen tulemme näkemään melkoisesti vaihtoja, se on selvää jo nyt.

Pelaajatilanne IFK:lla on hyvä. Vain pitkäaikaispotilas Aapo Mäenpää on sivussa ja myös lainasopimuksella ryhmään liittynyt Jiri Nissinen on mukana. Lopullisen Turkuun matkaavan ryhmän päävalmentaja Lukas Syberyjski nimeää perjantain aamupäiväharjoituksen jälkeen.

Kupittaalla ilman katsojia pelattava ottelu käynnistyy lauantaina kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Turun Sanomien verkkosivuilla.

Lisää uutisia