AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2021

Maali Suomen Cupin välierässä maistui Haaralalle – ”Tuntui jotenkin erityisen hyvältä”

Maali Suomen Cupin välierässä maistui Haaralalle – ”Tuntui jotenkin erityisen hyvältä”

Santeri Haaralan maali vei KuPS:n finaaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS selvitti tiensä Suomen Cupin finaaliin voitettuaan FC Hongan 2-1 ja yksi kuopiolaisten maalintekijöistä oli Santeri Haarala. KuPS:aan täksi kaudeksi siirtynyt Haarala myöntää maalin maistuneen.

KuPS pystyi kukistamaan välierissä Hongan tiukkojen vaiheiden jälkeen ja joukkue pääsee mittaamaan finaalissa HJK:n.

- Yksi joukkueen tavoitteista oli päästä finaaliin ja nyt päällimmäisenä tavoitteena on, että se voitetaan, Haarala toteaa.

Haarala tunnetaan erityisesti hyvästä potkustaan, mutta Honkaa vastaan hän teki päällään voittomaalin. Hän myöntää finaalipaikan varmistaneen osuman maistuneet makoisalta.

- Ainahan maali tuntuu hyvältä, mutta nyt se tuntui jotenkin erityisen hyvältä.

KuPS:n joukkue koki isoja muutoksia viime kauden jälkeen, kun osa pelaajistosta vaihtui ja Simo Valakarista tuli samalla päävalmentaja. Talven tulokset ovat kuitenkin osoittaneet, että Kuopiossa yhteinen sävel on löytynyt nopeasti.

- Meillä on tosi yhtenäinen joukkue. Olemme nimenomaan joukkue eikä kasa yksilöitä. Meillä on hyviä persoonia joukkueessa ja pelaamme toisillemme emmekä pelkästään itsellemme. Sitä kautta on tullut myös tulosta. Olemme treenanneet tosi kovaa ja meillä on ollut paljon harjoituksia, ja se on yksi syy miksi pelityyli on tullut nopeasti tutuksi treeneissä toistojen kautta.

Kauden ennakkoarvioissa KuPS on nostettu yhdeksi tämän kauden mestarisuosikiksi.

- Mielestäni meillä on mahdollisuus mestaruuteen, mutten halua miettiä sitä paljon, vaan mennään peli ja viikko kerrallaan. Sitä kautta tulee sitten tuloskin, muistuttaa Haarala.

Lisää uutisia