AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2021

​Tainio Hakan tilanteesta: "Työsarkaa on, hyvä että muutama viikko on vielä aikaa"

​Tainio Hakan tilanteesta: "Työsarkaa on, hyvä että muutama viikko on vielä aikaa"

Temellä on työsarkaa vielä tulevina viikkoina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan valmistautuminen kohti alkavaa Veikkausliigakautta etenee hyvin, mutta valmista ei päävalmentaja Teemu Tainion mukaan vielä ole.

Maanantaina 1-2-tappioon päättynyt harjoitusottelu SJK:ta vastaan kuvaa Tainion mukaan aika hyvin Hakan tilannetta tällä hetkellä.

- Työsarkaa on vielä ennen sarjan alkua, edelliset pelit eivät ole olleet ihan sitä terävintä Hakaa. SJK:ta vastaan emme ensimmäisellä jaksolla saaneet oikein mitään aikaiseksi, mutta toinen oli jo parempi, "Teme" totesi tuoreessa Hacastissa.

Kuviot tuleville viikoille ovat selvillä ja Tainio painottaa, ettei ole huolissaan.

- Kaikki minut tuntevat tietävät, että mielelläni käyn erikoistilanteet läpi vasta ihan kauden alla, joten niistä en ole huolissani. Meidän pallollinen pelaamisemme pitää kuitenkin parantua, haluamme hyökätä nopeasti ja olla dynaamisia tällä kaudella, mutta hallita myös hitaammat hyökkäykset.

Yksi taustasyy pieneen hakemiseen on se, että Haka pääsi harjoittelemaan täysimittaiselle kentälle vasta jokin aika sitten.

- Etäisyydet ovat vähän hakusessa, kun olemme ehkä kymmenkunta kertaa vasta olleet Tehtiksellä ja vähän tämä on erilaista kuin hallissa kuitenkin.

- Jos sarjakauden alun siirtyminen alun perin harmitti, niin nyt voi sanoa, että se oli meille ehkä hyväkin asia. On ollut loukkaantumisiakin ja tosiaan aika myöhään päästiin isolle kentälle, joten nyt on hyvä, että on muutama viikko vielä avausotteluun.

Lähde: Hacast
Lisää uutisia