AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2021

"Odotan näkeväni tasonnostoa" - FC Lahti isännöi KTP:ta lauantaina

"Odotan näkeväni tasonnostoa" - FC Lahti isännöi KTP:ta lauantaina

Ilir Zeneli odottaa parempaa kuin viikko sitten. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saa lauantaina pelattavassa harjoitusottelussa vastaansa liiganousija KTP:n.

FC Lahti pääsi viime lauantaina pitkästä aikaa viheriölle ja tuloksena oli 2-0-voitto Ilveksestä. Vaikka pelituntuma oli hieman kateissa, kykeni Lahti pitämään Ilveksen poissa vaarallisilta maalipaikoilta. FC Lahden molemmat maalit lähtivät Chinedu Geoffreyn pallonriistosta. Geoffrey viimeisteli itse jälkimmäisen ja avausmaalista vastasi Jasin Assehnoun.

Lauantain otteluun Lahti lähtee parantamaan ottelutuntumaa. Varmasti poissa ovat maajoukkuereissussa ollut Henri Eninful, Viljami Isotalo, Kari Arkivuo, Daniel Koskipalo ja Asaad Babiker. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa näkevänsä lauantaina tasonnostoa edelliseen otteluun.

– Odotan näkeväni tasonnostoa jokaisella sektorilla. Olemme karanteenin jälkeen taas viikon rikkaampia, joten tempon ja taktisen kurinalaisuuden pitää olla parempia kuin viime lauantaina, Zeneli tiivistää.

Vierailija FC KTP:n talvi on ollut myös haastava. Kotkalaiset hävisivät kaikki Suomen Cupin karsintaottelunsa ja ainoan maalinkin KTP sai Klubin sählätessä pallon omaan maaliin. Viimeksi KTP kohtasi Kakkosessa pelaavan yhteistyöseuransa Peli-Karhut. PeKa laittoi KTP:n ahtaalle ja siirtyikin ensin johtoon rangaistuspotkusta. KTP kuitenkin kampesi itsensä tasoihin ja voitti lopulta Matias Tammisen rangaistuspotkumaalilla.

Joukkueet kohtasivat toisensa Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnassa talvella Mukkulassa. Lahti hallitsi peliä suvereenisti ja voitti lopulta 3-0. Maalinteossa onnistuivat Kristian Yli-Hietanen, Jasin Assehnoun ja Arlind Sejdiu.

Kello 14.00 lauantaina alkava ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta se lähetetään suorana FCLahtiTV:n kautta. Lähetyksessä ei ole selostusta.

Lisää uutisia