AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2021

Kolme nuorta pelaajaa nousee FC Lahden edustusjoukkueeseen

Kolme nuorta pelaajaa nousee FC Lahden edustusjoukkueeseen

FC Lahden joukkue saa nuorta voimaa riveihinsä. (Kuva: Aleksi Tikkala)

FC Lahden verkkosivujen mukaan seuran edustusjoukkueeseen kaudelle 2021 nousee kolme omaa kasvattia FC Lahti -pelaajapolulta.

Maalivahti Anton Munukka, laitapuolustaja Daniel Koskipalo ja laitahyökkääjä Asaad Babiker ovat harjoitelleet koko talven liigamiehistön mukana. Kolmikolla on FC Lahden kanssa juniorisopimukset, joka mahdollistaa pelaamisen niin juniorijoukkueissa kuin yhteistyöseura Lahden Reippaankin riveissä edustusjoukkueen lisäksi.

Koko kolmikko on FC Reippaan kasvatteja. Babiker nousi jo viime kaudella A-junioreihin, Koskipalo ja Munukka pelasivat koko kauden FC Lahden B-junioreissa. Talvella Babiker debytoi Lahden paidassa Suomen Cup -karsinnassa ja Koskipalo nähtiin kentällä ensikertaa talven harjoitusotteluissa. Munukka on syntynyt vuonna 2004, Koskipalo ja Babiker 2003.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli kehuu nuorta kolmikkoaan. Hänen mukaansa pelaajat ovat ottaneet jo talven aikana kehitysaskelia. Zeneli kuitenkin korostaa, että jokainen päivä nuorelle pelaajalle on paikka oppia niin valmennukselta kuin kanssapelaajilta. Zeneli toivoo, että kolmikko voisi debytoida liigapeleissä tänä vuonna.

Lisää uutisia