AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 8.4.2021

Pelican Rouge toimittaa kahvit HJK:lle jatkossa - kaksivuotinen sopimus

Pelican Rouge toimittaa kahvit HJK:lle jatkossa - kaksivuotinen sopimus

Kuva: Juha Tamminen

Pelican Rouge tulee toimittamaan HJK:n kotistadionin Bolt Arenan kahvit seuraavan kahden vuoden ajan.

HJK:n kumppanuusvalintoja ohjaa ympäristövastuullinen arvomaailma. Pelican Rouge on yhteistyökumppanina mukana mahdollistamassa omalta osaltaan HJK:n ympäristövastuuohjelman toteutumisen kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden osalta.

HJK:n myyntijohtaja Esko Villman on yhteistyöstä mielissään.

– HJK on arvovalintojen esikuva, jossa ympäristövastuu nousee yhdeksi tärkeimmistä teemoista. On mahtavaa saada Pelican Rougen kaltainen vastuullinen ja esimerkillistä työtä ympäristövastuun eteen tekevä toimija mukaan tarinaamme. Kahvi on meille suomalaisille melkein pyhä asia, joten ei yhtään haittaa, että jatkossa saamme nauttia erinomaisista kahvielämyksistä ja makumaailmoista Bolt Arenalla, hymyilee Villman.

Pelican Rouge on kahvipaahtimo, jolla on pitkät juuret Keski-Euroopassa. Nykyään Pelican Rouge on kokonaisvaltaisesti palveleva kahvikonsepti, joka tarjoilee ensiluokkaisen laadukkaita kahvikokemuksia. Pelican Rouge on HJK:n tapaan vastuullinen toimija ja pyrkii laadun lisäksi panostamaan ympäristöystävällisiin ratkaisuihin toiminnassaan.

– HJK on Suomen urheilussa edelläkävijä ja suunnan näyttäjä. Ilmastonmuutoksen vastainen työ vaatii tekoja meiltä kaikilta. Olemme innoissamme yhteistyöstä seuran kanssa, jonka kanssa jaamme saman arvomaailman, sanoo Pelican Rougen Key Account Manager Jari Sandvik.

Hiilineutraali-sertifikaatein varusteltu vähittäiskaupan kahvivalikoima on Pelican Rougen ylpeys. Hiilidioksidipäästöjen hyvityksessä on huomioitu kahvin matka aina viljelyksiltä tänne Suomeen saakka. Sopimuksemme kautta pääsemme tukemaan HJK:n tärkeää ympäristöohjelmaa.

– Odotamme malttamattomana, että Bolt Arenan yleisö pääsee paikanpäälle katsomaan jalkapalloa ja samalla nauttimaan erinomaista Pelican Rouge kahvia, jatkaa Sandvik.

Jatkossa HJK:n ottelutapahtumissa tullaan tarjoamaan Pelican Rougen tummapaahtoisia UTZ ja CO2 hiilineutraaleja kahveja.

Lisää uutisia