AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.14 // 6.4.2021

eFutisliiga jatkuu vauhdilla - tiistaina neljä online-ottelua

eFutisliiga jatkuu vauhdilla - tiistaina neljä online-ottelua

eFutisliigakauden osalta huhtikuu saadaan käyntiin heti pääsiäisen jälkeen, kun tiistaina 6. huhtikuuta pelataan neljä online-ottelua.

Metroderby käynnistää illan, kun uusiutunut FC Honka lähtee haastamaan Helsingin Jalkapalloklubia ja lähtökohdat otteluun ovat herkulliset. HJK voitti edellisen pelin Turun Palloseuraa vastaan 8-0 ja todisti olevan vireessä. Ensimmäisellä eFutisliigan kaudella klubin Eemeli "Eemeli" Simpanen voitti ensimmäisen osan 3-1 Roope "El_Matador" Nirosta vastaan, mutta Jesse "Kossu72" Kosamo koki kauden ainoan häviönsä Jesper "Jjesu3" Hietarinteelle 2-5 ja pisteet suuntasivat Espooseen. Voittaako HJK nyt metroderbyn vai avittaako Hongan uusi pelaaja Erno "Egoapina" Parkkonen keltamustat raitapaidat juhlaan?

Pelit jatkuvat Stadin Derbyllä, joka on tunnetusti kaikkien odottama taistelu. Tästä erinomainen esimerkki on se, että Niko "Koskinen" Koskinen kertoi Telia Esports Seriesin haastattelussa, että odottaa eniten HJK:n kohtaamista. Tähtirintojen kausi on alkanut haastavasti, mutta vastustajat ovat olleet eFutisliigan parhaimmistoa. HJK vei eFutisliigan ensimmäisen kauden Stadin derbyn, mutta mitä käy nyt?

Kolmas ottelupari on nousijajoukkue KTP:n debyytti IFK Mariehamnia vastaan. Grönvitt ja erityisesti Nigi on hyvässä vireessä sekä valmiina tuhoamaan kotkalaisten ensimmäisen eFutisliigan pelin. Erityisen kiinnostavan pelistä tekee se, että FC KTP:n taidokas kaksikko Elias "eliasismyname" Koskinen ja Ali "FinAli" Mozaffari sekä IFK Mariehamnin Arttu ovat samalla luokalla lukiossa. Mitä kaveruksille käy virtuaalisella nurmikolla?

Ilta päättyy pamaukseen ja todelliseen jännitysnäytelmään, kun Kuopion Palloseura haastaa tulikuuman Seinäjoen Jalkapallokerhon. SJK on kerennyt pelata kaksi voitokasta otteluparia ja molemmissa nähtiin yli 10 maalia, kun pelit päättyivät 7-4. KuPS kohtasi avausottelussa Rovaniemen Palloseuran ja otti tyylikkään 8-3 voiton. Nähdäänkö otteluparissa taas yli 10 maalia?

Pelejä voi seurata Telia Esports Seriesin Youtube-kanavalta, Telia Esports Fi Twitch-kanavalta, Telia TV Extra -kanavalta, mtv-palvelusta, sekä C Moresta.

Lisää uutisia