vko.13 // 3.4.2021

KTP kaatoi PeKan niukasti - "Tapahtuma palveli meitä oikein hyvin"

Kuva: Mikko Mäkelä

KTP kukisti farmiseuransa Peli-Karhut maalein 2–1 (1–1) harjoitusottelussa Arto Tolsa Areenalla pääsisäislauantaina.

Peka meni ottelussa johtoon 24. minuutilla. KTP-puolustaja Pierre-Daniel Nguida kaatoi Mikko Ryhäsen maalivahti Anton Lepolan silmin katsottuna oikealla ja Juuso Laitinen osui pilkulta. KTP tuli tasoihin vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Matias Lindfors keskitti vasemmalta maalin eteen ja Aleksi Tarvonen puski pallon ohi PeKa-vahti Tomas Turusen.

Ottelun ratkaisu syntyi 65. minuutilla rangaistuspotkusta. Turunen jyräsi pallontavoittelutilanteessa Matias Tammisen yli ja Tamminen itse tykitti pilkulta verkot tötterölle.

Tappiosta huolimatta kamppailun hävinnyt osapuoli oli kenties tyytyväisempi lopputulemaan. KTP valmistautuu veikkausliiga-avaukseen, ja PeKa pelaa alkavalla kaudella Kakkosessa. Sarjaerosta huolimatta raitapaitojen farmiseura tarjosi "isolle veljelleen" kelpo vastuksen.

FC KTP:n päävalmentaja Argo Arbeiter kehui Peli-Karhujen asennetta ja esitystä.

– Tässä vaiheessa kautta tarvitsemme treenipelejä, ja tämä tapahtuma palveli meitä oikein hyvin. PeKa pelasi aktiivisesti, ja jouduimme tekemään töitä täydet 90 minuuttia, Arbeiter totesi.

KTP: Anton Lepola (46. Pyry Piirainen); Pierre-Daniel Nguinda, Mohamadou Sissoko (63. Matias Paavola), Paavo Voutilainen (63. Juuso Anttila), Francisco Alvarez (63. Thomas Agyiri); Matias Lindfors, Asier Arranz (44. Johannes Laaksonen), Anttoni Huttunen, Niklas Leinonen; Aleksi Tarvonen, Matias Tamminen.

KTP:lta sivussa: Ingo van Weert, Michael Ogungbaro, Antti Mäkijärvi, Anton Eerola, David Ramadingaye, Kimi Kolsi (pelasi nyt farmijoukkue PeKassa).