AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.13 // 1.4.2021

​FC Lahden Altin Zeqirille ensimmäiset maaottelut – "Kokonaisuudessaan uusi ja hyvä kokemus"

​FC Lahden Altin Zeqirille ensimmäiset maaottelut – "Kokonaisuudessaan uusi ja hyvä kokemus"

Altin Zeqiri sai lisäpotkua maajoukkuepeleistä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden Altin Zeqiri pelasi maaliskuun lopulla uransa ensimmäiset maaottelut Kosovon U21-maajoukkueen riveissä.

Kosovon U21-maajoukkue kohtasi tuplamaaottelussa Dohassa Qatarin olympiajoukkueen. Zeqiri oli ensimmäisessä ottelussa avauskokoonpanossa ja pelasi noin 70 minuuttia. Toisessa ottelussa hän puolestaan tuli kentälle vaihdosta ja pelasi noin puoli tuntia.

Qatar voitti ensimmäisen ottelun 2-0 ja toinen ottelu päättyi tasan 2-2. Zeqirin mukaan hänen pelinsä menivät kokonaisuudessaan hyvin.

– Ensimmäinen peli oli vähän vaikeampi ja meillä ei ollut juurikaan tietoa vastustajasta. He tulivat kovaa päälle. Toisessa pelissä tulin vaihdosta kentälle ja se oli minulta ja koko joukkueelta parempi peli. Kokonaisuudessaan oli uusi ja hyvä kokemus ja pelit menivät hyvin, Zeqiri mietti.

Kuhnureista lisäksi Henri Eninful pelasi kahdessa maaottelussa. Ensin Togo kohtasi Komorit ja Eninful oli maansa avauskokoonpanossa pelaten täyden ysikymppisen 0-0-tasapelissä. Toisessa ottelussa Keniaa vastaan Eninful onnistui iskemään lisäajalla kavennusmaalin, kun Togo hävisi 2-1. Eninful pelasi myös jälkimmäisessä ottelussa täydet minuutit ja maalin lisäksi hän nappasi keltaisen kortin.

Lisää uutisia