AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2021

Tainio tyytyväisenä: "Hyvä tapahtuma, arvokkaita minuutteja ja oma pää puhtaana"

Tainio tyytyväisenä: "Hyvä tapahtuma, arvokkaita minuutteja ja oma pää puhtaana"

"Teme" oli tyytyväinen torstain ottelun antiin.

FC Haka ja Suomen U21 -maajoukkue ottivat torstai-iltapäivässä yhteen Eerikkilän tekonurmella.

Maalittomana päättyneen ottelun ensimmäisellä jaksolla ei maalipaikoillakaan juhlittu, vaikkakin Hakan maali säästyi täpärästi takaiskulta aivan ottelun alkuhetkillä, kun Eero-Matti Auvinen pelasti pallon maaliviivalta kahdesti peräjälkeen.

Toiselle jaksolle Haka vaihtoi Mika Hilanderin tilalle maaliin Aatu Hakalan. Lisäksi Jacob Bushue ja Hussein Mohamed jättivät kentän, heidän tilalleen juoksivat Tino Purme, sekä Janne-Pekka Laine.

Niukalla nipulla liikenteessä ollut Haka vaihtoi kertaheitolla koko joukkueen puoliajalla vaihtanutta vastustajaa maltillisemmin ja toisen jakson ensimmäinen vaihto nähtiin 72. minuutilla. Niklas Friberg loukkasi itseään puolustustilanteessa ja hänen tilalleen juoksi Topias Listo.

Seuraavien neljän minuutin aikana Tainio käytti vielä loput vaihtonsa ja kentälle juoksivat Oiva Laaksonen Youri Loen tilalle, sekä Leevi Antinaho Antto Hilskan jättäessä kentän.

Kaiken kaikkiaan toinen jakso ei tarjoillut edes senkään vertaa maalipaikkoja kuin ensimmäinen, ja näin ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Päävalmentaja Tainio myönsi joukkueensa olleen toisella jaksolla enemmän vastaanottavana osapuolena, mutta iloitsi oman pään nollasta.

– Eka 45 minuuttia oli vielä tasaista, mutta toisella meidän oma peli katosi kokonaan ylöspäin ja roolitukset oli hukassa.

– Kaiken kaikkiaan hyvä tapahtuma meille. Kaikille pelikuntoisille taas arvokkaita minuutteja ja toinen peli putkeen, jossa oma pää pysyy puhtaana, ne olivat ilonaiheita!

Lisää uutisia