AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.12 // 24.3.2021

HJK ja hyökkääjälupaus Kai Meriluoto jatkosopimukseen

HJK ja hyökkääjälupaus Kai Meriluoto jatkosopimukseen

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja nuori hyökkääjä Kai Meriluoto ovat tehneet kauden 2023 loppuun kestävän jatkosopimuksen.

HJK:ssa ollaan iloisia 18-vuotiaan lupauksen jatkosta.

– Hienoa, että saimme jatkettua sopimusta kahdella lisävuodella maaliahneen akatemian kasvatin kanssa, ja yhteinen projektimme jatkuu. Kaitsu on erittäin määrätietoinen urheilija, joka tekee päivittäin töitä laadukkaasti kehittyäkseen, joten olemme luottavaisia tulevan suhteen, kommentoi HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

KyIF:ssä jalkapalloilun aloittanut HJK:n kasvatti Kai Meriluoto on ollut reservijoukkue HJK Klubi 04:n kantavia voimia jo parin vuoden ajan. Fiksusti liikkeitä ajoittava hyökkääjä teki kaudella 2019 Kakkosessa 12 maalia ja viime kaudella osumia kertyi 15, mikä auttoi joukkueen nousemaan sarjatasoa korkeammalle Ykköseen.

Veikkausliigadebyytin Meriluoto teki 6.8.2020 ottelussa HJK - FC Lahti, jossa hän tuli vaihdosta 86. minuutilla. Upea avausmaali Veikkausliigassa syntyi 28.9.2020 ottelussa HJK - RoPS, jossa Meriluoto teki HJK:n 4-0-maalin.

– Erittäin hyvät fiilikset jatkosopimuksesta, ja olen tosi innoissani seuraavista vuosista HJK:n kanssa. Tavoitteeni alkavalle kaudelle on pelata hyvä kausi Ykkösessä ja tietenkin tehdä maaleja, mutta myös kehittyä päivä päivältä omissa kehityskohteissani.

- Totta kai haluan myös saada joitain minuutteja Veikkausliigassa. HJK Klubi 04:n tavoitteet on säilyä Ykkösessä ja pitää palloa enemmän kuin vastustaja joka pelissä, kommentoi Meriluoto.

Lisää uutisia