AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2021

​Haka ja HJK suosikkeina eFutisliigan A-lohkossa – haastajia riittää

​Haka ja HJK suosikkeina eFutisliigan A-lohkossa – haastajia riittää

eFutisliigan kausi käynnistyy keskiviikkona 24.3. ja alkuun pelataan yksinkertainen sarja kahdessa seitsemän joukkueen lohkossa.

A-lohkossa ovat mukana niin hallitseva mestari FC Haka kuin yksi viime kauden ennakkosuosikeista HJK. Kaksikko lähtee alkavaan kauteen oman lohkonsa suosikkeina, mutta sanansa on varmasti sanottavana muillakin viidellä joukkueella.

Valkeakosken ylpeys Haka ei tarvitse esittelyjä ensimmäisen kauden jälkeen. Joona "Krompe" Vaajala ja Jussi "JaKurrii" Koivuniemi muodostavat tehokkaan duon. Krompe valittiin pelaajien toimesta myös eFutisliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi viime kaudella.

HJK:ta edustavat Jesse "Kossu" Kosamo sekä Eemeli "Sn1pguy" Simpanen ovat kenties Suomen menestynein duo ja nälkäinen HJK himoitsee menestystä myös virtuaalisesti. Viime kaudella FC Lahti yllätti pudotuspelien avauksessa voittamalla 5-4, joten revanssihenkeä varmasti myös riittää.

Lohkon muista joukkueista kaksikon haastajiksi on etukäteen nostettu juuri FC Lahti sekä FC Honka. A-lohkon muut joukkueet ovat TPS, HIFK ja ensiesiintymisensä eFutisliigassa tekevä AC Oulu. Kolmikko lähtee osoittamaan ennakkoveikkailuja vääriksi ja edessä on tiukka taistelu paikoista pudotuspeleissä.

Lue lisää lähtökohdista kauteen A-lohkon osalta Telia Esports Seriesin sivuila.

Lisää uutisia