AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2021

​AC Oulu ei tähyile enää hankintoja – "Kilpailuetua siitä, että joukkue on rakennettu ajoissa"

​AC Oulu ei tähyile enää hankintoja – "Kilpailuetua siitä, että joukkue on rakennettu ajoissa"

Raatti odottelee jo Veikkausliigakauden alkua. (Kuva: Juha Tamminen)

Osa Veikkausliigaseuroista etsii vielä vahvistuksia riveihinsä ennen alkavaa liigakautta, mutta AC Oulussa tilanne on toisin.

Veikkausliiganousun jälkeen AC Oulun joukkue kaudelle 2021 saatiin rakennettua nopeassa tahdissa kokonaisuudessaan. Uusia pelaajia ei ole enää alkuvuoden jälkeen hankittu, eikä olla näillä näkymin hankkimassakaan.

– Jos joku pelaaja tulisi, siihen pitää olla sitten rahoitus tiedossa. Olemme halunneet antaa joukkueelle ja valmennukselle työrauhan. Haemme kilpailuetua sillä, että joukkue on rakennettu ajoissa, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen sanoo Kalevalle.

Kausikorttejakin AC Oulu myi jo ennen joulua yli 800. Sen jälkeen myynti hiljeni maltilliseksi samalla, kun korona lisäsi kierroksiaan. AC Oulu päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen. Se pani kausikorttimyynnin hetkeksi jäihin ja investoi omaan verkkokauppaan, jonka on tarkoitus avautua lähiaikoina.

– Pitkässä juoksussa siitä on kuitenkin meille hyötyä. Aluksi verkkokauppa koskee kausikortteja ja pääsylippuja, mutta seuraava vaihe on fanituotteiden myynti, Meriläinen kertoo.

Lähde: Kaleva
Lisää uutisia