vko.09 // 6.3.2021

​SJK Suomen Cupin puolivälieriin – SJK Akatemia kaatui 3-0

SJK Akatemia ja SJK kamppailun tiimellyksessä. (Kuva: SJK)

SJK eteni vakuuttavasti jatkoon Suomen Cupissa kaatamalla lauantaisessa neljännesvälieräottelussa oman akatemiansa maalein 3-0.

SJK siirtyi ottelussa johtoon jo viidennellä peliminuutilla Niko Markkulan maalilla. Osuma jäi myös avausjakson ainoaksi SJK Akatemian pantua hyvin kampoihin "isolleveljelle".

Toisen jakson alussa Tero Mäntylä tuplasi SJK:n johdon ja loppulukemat iski Joonas Lepistö reilu viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Voitolla SJK eteni siis puolivälieriin, jossa vastaan tulee vieraskentällä FC Inter.

SJK: Jesse Öst MV, Nikko Boxall, Matias Vainionpää, Tero Mäntylä C, Jude Arthur, Denys Oliinyk (72' Gustaf Backaliden), Jake Jervis (71' Joonas Lepistö), Niko Markkula, Murilo, Daniel Håkans ja Ariel Tuco Ngueukam (72' Emmanuel Ledesma)