AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2021

Lauri Nuuma palasi juurilleen Viroon – kaksi vuotta Hongassa takana

Lauri Nuuma palasi juurilleen Viroon – kaksi vuotta Hongassa takana

Lauri Nuuman rupeama Hongassa jäi kahteen vuoteen.

Edelliset kaksi kautta FC Hongan valmennusryhmässä vaikuttanut Lauri Nuuma palasi kaudeksi 2021 kotimaahansa Viroon ja sananmukaisesti juurilleen.

Nuuma toimi Hongassa apuvalmentajana ja vastasi etenkin vastustajan tarkkailusta ja pelaaja-analysoinnista. Nyt 34-vuotias Nuuma toimii urheilujohtajana ja apuvalmentajana vahvasti panostavassa Harju JK Laagrissa.

Siirtyminen Tallinnan kupeessa toimivaan seuraan oli Nuumalle luonteva askel sikäli, että hänellä on vahvat siteet seuraan entuudestaan.

- Lauri on seuran perustajia. Sikäli kun tiedän, hänellä oli muitakin tarjouksia – ulkomailta ja myös edellisestä seurastaan – mutta hän päätti tulla tänne nyt ennen kaikkia siksi, koska uusi vaihe seurassa on alkamassa. On erittäin tärkeää, että urheilupuolesta vastaava henkilö on paikan päällä joka päivä, Harju JK:n toimitusjohtaja Kalmar Liiv sanoo.

Harju JK pelaa alkavalla kaudella Viron kolmannella sarjatasolla Esiliiga B:ssä, mutta vahvistuksia Premium Liigaa myöten hankkinut seura tähtää tiukasti ylöspäin.

Lähde: Soccernet.ee
Lisää uutisia