AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 20.2.2021

"Pitää olla vielä paljon tasaisempia" - Honka hakee cupin jatkopaikkaa sunnuntaina

"Pitää olla vielä paljon tasaisempia" - Honka hakee cupin jatkopaikkaa sunnuntaina

Tim Murray tietää IFK Mariehamnin vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkaa sunnuntaiksi IFK Mariehamnin vieraaksi Suomen Cupin Veikkausliigan karsinnan viimeiseen otteluun, jossa on vielä paljon pelissä.

Avausottelussaan FC Interille tappion kärsinyt, mutta viime viikolla Rui Modeston maalilla 1-0 voiton Hakasta ottanut Honka on otteluun lähtiessä lohkon kolmannella sijalla tasapisteissä Hakan kanssa. Jatkopeleihin jatkavat lohkon kaksi ensimmäistä, joten sunnuntain ottelu on erittäin tärkeä. Koska Haka on pelannut jo kaikki kolme otteluaan, riittää Hongalle jatkopaikkaan voitto tai tasapeli Maarianhaminasta.

– Kahdessa ensimmäisessä Cupin ottelussa meillä on ollut hetkiä, jolloin olemme pelanneet erittäinkin hyvin yhdessä ja saaneet luotua maalipaikkoja eri keinoin. Meidän pitää kuitenkin olla vielä paljon tasaisempia otteissamme.

- Tässä kohtaa kautta on tärkeää aina rakentaa edellisen esityksen pohjalta, kommentoi molemmissa otteluissa Hongan maalia vartioinut Tim Murray.

Vaikka IFK Mariehamn on hävinnyt molemmat Cup-ottelunsa, Murray tietää, ettei Honka voi aliarvioida sunnuntain vastustajaa. IFK:llakin on vielä ohut sauma jatkoon, joskin se vaatii murskavoittoa Hongasta.

– Heitä vastaan on aina odotettavissa vaikea ottelu. IFK on kovaa töitä tekevä joukkue, joka on vahva erityisesti suunnanmuutoksissa. Meidän täytyy pitää heidän poissa paikoilta rangaistusalueen lähistöllä, löytää tiloja heidän puolustuksensa takaa ja toimittaa paikoista pallo maaliin, Murray sanoo.

IFK Mariehamn - FC Honka Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 21.2. kello 16.00. Kaikki Suomen Cupin kamppailut ovat nähtävillä suorina lähetyksinä Ruudussa.

Lisää uutisia