AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.07 // 19.2.2021

Interin kärsivällisyys palkittiin – ”Joskus siihen vaaditaan aikaa”

Interin kärsivällisyys palkittiin – ”Joskus siihen vaaditaan aikaa”

Jose Riveiro oli tyytyväinen Suomen Cupin lohkovaiheen antiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter ja FC Haka päättivät Suomen Cupin alkulohkonsa perjantai-iltapäivän kohtaamisessa LähiTapiola-areenalla. Tuloksena oli Interille kolmannesta ottelusta kolmas voitto ja kolmas nollapeli loppulukemilla 1-0. Voitolla lohkon ykköspaikan varmistanut Inter etenee maaliskuun lopulla pelattaviin Suomen Cupin puolivälieriin.

Interin päävalmentaja José Riveiro piti voittoa tärkeänä cup-taipaleella. Perjantain ottelun luonne ei espanjalaisvalmentajalle tullut yllätyksenä.

– Peli oli sellainen kuin odotimmekin: erittäin kova ja vaikea. Minusta Haka pystyi ensimmäisellä puoliajalla melko hyvin paineistamaan meitä. Emme olleet tarpeeksi hyviä kentän viimeisellä 30 metrillä ja erityisesti ensimmäisellä puoliajalla emme pystyneet viemään peliä riittävästi vastustajan päähän, Riveiro myönsi Interin sivuilla.

Tauon jälkeen Riveiron mukaan ottelun kuva kuitenkin muuttui.

– Joskus siihen vaaditaan aikaa. Pian toisella puoliajalla aloimme löytää paljon enemmän tiloja kentällä ja Haka alkoi olla vähän myöhässä jokaisessa syötössä. Vaikka maali oli kummallinen, minusta hallitsimme peliä jo paljon enemmän siinä vaiheessa. Hakalla ei ollut tänään oikeastaan edes juuri maalipaikkoja, Inter-valmentaja arvioi.

Lohkovaiheen kolmas ottelu päätti Interin osalta kauden ensimmäisen vaiheen. Interille seuraava kilpailullinen ottelu koittaa vasta reilun kuukauden kuluttua Suomen Cupin välierissä. Riveiro odottaa jo myös jo kokonaan ulkokentille siirtymistä.

– Toivottavasti tämä oli viimeisiä otteluitamme hallissa ja voimme alkaa pelata oikeaa jalkapalloa tämän sijaan. Olen todella tyytyväinen siihen, millaista työtä teimme yleisesti näiden liki kahden ensimmäisen kuukauden aikana. Kolme vankkaa voittoa, joten olen enemmän kuin tyytyväinen, Riveiro summaa.

Lisää uutisia