AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 4.2.2021

Jesse Huhtala iloitsi avausmaalistaan Haka-paidassa – ”Tärkeä päästä maalin makuun”

Jesse Huhtala iloitsi avausmaalistaan Haka-paidassa – ”Tärkeä päästä maalin makuun”

Jesse Huhtala avasi maalitilinsä Hakassa. (Kuva: Jukka Jaskara)

Yksi FC Hakan tämän vuoden uusista pelaajista on Jesse Huhtala. 20-vuotias hyökkääjä sai maalitilinsä valkopaidassa avattua viime viikonlopun harjoitusottelussa Gnistania vastaan.

Huhtala on alkujaan Pirkkalan Jalkapalloklubin kasvatti josta hän siirtyi myöhemmin juniori-ikäisenä Ilvekseen. Kaksi edellisvuotta lahjakas hyökkääjä on viettänyt Kakkosessa Ilves/2:ssa PEPO:ssa ja HJS:ssa.

Joulukuussa Huhtala tuli Hakaan testille ja ansaitsi myös 1+1-vuotisen sopimuksen.

- Tosi hyvin on mennyt. Koko joukkueessa on hyvä fiilis ja olemme treenanneet tosi hyvin. Koko ajan menemme eteenpäin joukkueen pelaamisen kanssa ja harjoittelu on ollut nousujohteista, Huhtala kertoo Hakan sivuilla.

Huhtala teki ensimmäisen maalinsa Hakan paidassa viime viikonlopun Gnistan-pelissä, kun hän laukoi hankkimansa rangaistuspotkun verkkoon.

- Jamilta (Kyöstilä) tuli pallo maalille ja valmistauduin tuikkaamaan siitä pilkun kohdalta tyhjiin, mutta vastustaja veti minut nurin eikä siinä jäänyt tuomareille muuta mahdollisuutta kuin pistää pallo pilkulle ja heittää vastustaja pihalle, Huhtala kertoo rangaistuspotkuun johtanutta tilannetta.

Vaikka kyse oli harjoituspelistä, niin hyökkääjät tunnetusti elävät maaleista.

- Hyökkääjän näkökulmasta on tietenkin hyvä saada tili auki nopeasti, vaikka joukkueen tulos on tärkein. Oli tärkeä päästä maalin makuun.

Lisää uutisia