AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 29.1.2021

HIFK:lle maalivahti Englannista - Calum Ward lainalle Bournemouthista

HIFK:lle maalivahti Englannista - Calum Ward lainalle Bournemouthista

Kuva: Juha Tamminen

HIFK vahvistaa maalivahtiosastoaan 20-vuotiaalla Calum Wardilla, joka siirtyy seuraan lainasopimuksella englantilaisesta AFC Bournemouthista.

Ward on ollut osana Bournemouthin organisaatiota vuodesta 2013 lähtien ja on käynyt läpi seuran junioriakatemian. Hän on ajoittain ollut mukana Bournemouthin edustusjoukkueen harjoitusvahvuudessa ja muutaman kerran myös ottelupäivän kokoonpanossa. Ward edustaa maajoukkuepeleissä Irlantia ja on ollut osana maan U21-maajoukkueen ryhmää.

– Olen pelannut ainoastaan muutaman pelin tällä kaudella, joten halusin päästä jonnekin, jossa olisi mahdollista saada lisää peliaikaa. HIFK ja Helsinki tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Täällä on kasassa laadukas valmennustiimi ja näen, että täällä on hyvät edellytykset kehittyä, Ward sanoo.

Ward tuo kaivattua kilpailua myös tolppien väliin HIFK:ssa.

– Olemme tälle kaudelle halunneet luoda joukkueen, jossa olisi enemmän kilpailua peliajasta jokaisella pelipaikalla. Wardin siirron myötä meillä tulee nyt olemaan kovaa kilpailua peliajasta myös tolppien välissä.

- Hän on meillä lainalla kesään asti, jonka jälkeen sitten katsomme jatkoa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia