AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 21.1.2021

"Ensi tiistaina koko joukkue koolla" - SJK:lle tulossa vielä vahvistuksia?

"Ensi tiistaina koko joukkue koolla" - SJK:lle tulossa vielä vahvistuksia?

Honsu laskee koko ryhmän olevan koolla ensi viikon alussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK katsoo jo kohti Suomen Cupin alkamista ja pelaajauutisia saattaa hyvin olla tiedossa vielä ennen cup-otteluiden alkua.

SJK:b vasta maahan tulleet ja koronakaranteenissa olleet Emmanuel Ledesma, Ariel Tuco Ngueukam ja Nikko Boxall eivät ole vielä tällä viikolla peleissä mukana. Kaikki pelaajat ovat kuitenkin jo maassa tai tulossa maahan tässä vaiheessa. SJK on vielä myös vahvistamassa pelaajaryhmää ennen cupin karsintoja.

– Meillä oli tavoitteena, että saamme koko ryhmän kasaan ja pääsemme pelaamaan yhdessä hyvissä ajoin ennen Suomen cupin karsintoja. Siten pääsisimme totuttautumaan pelaamiseen ennen sitä, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

– Nyt jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin ensi tiistaina meillä pitäisi olla koko joukkue ensimmäisen kerran koolla. Eli meillä on vähän alle kaksi viikkoa silloin cup-karsintoihin.

Aivan ideaalitilanne ulkomaalaispelaajien suhteen ei tällä hetkellä ole.

– Vähän näitä pelaajia tässä nyt palaa tipoittain karanteeneista johtuen, mutta ei mahda mitään. Jos kaikki ovat hyvässä kunnossa, niin meillä on kuitenkin ihan ok tilanne, "Honsu" toteaa.

SJK kohtaa lauantaina harjoitusottelussa Ilveksen Pirkkahallissa kello 14.30.

Lisää uutisia