AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.03 // 20.1.2021

Pyry Piirainen jatkaa KTP-maalilla myös kaudella 2021

Pyry Piirainen jatkaa KTP-maalilla myös kaudella 2021

Argo Arbeiter on tyytyväinen Pyry Piiraisen jatkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Pyry Piirainen jatkaa KTP:ssa kauden 2021 kattavalla sopimuksella.

Kotkan Nappuloiden kasvatti liittyi KTP:n edustusjoukkueeseen kaudelle 2018 ja pelasi avauksessa kauden kahdessa viimeisessä ottelussa. Viime kaudella Piirainen pelasi Ykkösessä yhden ottelun nollaten SJK Akatemian kaikki maalintekoyritykset. Lisäksi torjuntavastuuta on tullut Suomen Cupissa yhteensä viidessä ottelussa kolmen kauden ajalta.

- Viime kausi oli henkilökohtaisesti raskas vähäisen peliajan takia, mutta kun pääsin pelaamaan, jäi omista otteista positiivinen tunne, Piirainen kertaa.

Taistelu peliajasta tulee olemaan haastavaa ensi kaudellakin, kun myös Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi valittu Anton Lepola jatkaa vihreävalkoisissa.

- Anton Lepolan kanssa on hieno treenata, kun molemmat haluamme kehittyä ja pyrkiä uralla eteenpäin. Haluan myös olla mukana auttamassa joukkuetta ja seuraa saavuttamaan tavoitteensa Veikkausliigassa. Uskon kehittyväni myös jatkossa KTP:n vaativassa ympäristössä ja hyvässä valmennuksessa, Piirainen jatkaa.

Piiraisen sopimuksen jälkeen KTP:n 18 pelaajasta peräti kahdeksan on oman kaupungin kasvatteja. Päävalmentaja Argo Arbeiter on erittäin tyytyväinen nuorten kotkalaisten kehittymiseen ja asenteeseen.

- Nuoret pelaajamme ovat harjoitelleet erittäin ahkerasti ja kehitys on ollut sen mukaista, vaikka esimerkiksi Pyryllä minuutit ovat jääneet vähiin. Farmiseura PeKa:n nousu Kakkoseen avaa myös Piiraiselle mahdollisuuden isompiin minuutteihin, mikä palvelee varmasti molempia seuroja, Arbeiter toteaa.

Lisää uutisia