AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.02 // 15.1.2021

KTP:n Arbeiter vihjailee sopimuksista – ”Lähipäivinä saattaa tulla taas pelaajauutisia”

KTP:n Arbeiter vihjailee sopimuksista – ”Lähipäivinä saattaa tulla taas pelaajauutisia”

FC KTP on aloittanut valmistautumisen kauteen Argo Arbeiterin johdolla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP on aloittanut valmistautumisen Veikkausliigakauteen tammikuun alusta. Pelaajaringissä on tällä hetkellä 17 miestä, mutta lopullisessa kokoonpanossa päävalmentaja Argo Arbeiter toivoisi näkevänsä heitä 23–24.

– Lähipäivinä saattaa tulla taas pelaajauutisia, ja maailmalta tulee koko ajan tarjouksia ulkomaalaisvahvistuksista. Niitä tutkitaan tarkkaan kakkosvalmentaja Liivo Leetman ja seurajohdon kanssa, Arbeiter kertoo KTP:n sivuilla.

Poissa FC KTP:n harjoitusvahvuudesta ovat tällä hetkellä kotimaassaan Nigeriassa pistäytyvä Michael Ogungbaro ja Antti Mäkijärvi.

– Mäkijärvellä on vähän jalkaongelmia, jotka vaivasivat jo kauden viimeisissä peleissä. Hyvä niin. Täysin terveenä Antti olisi päässyt vieläkin korkeammalle, ja se liiganousun ratkaissut pusku olisi saattanut jäädä näkemättä, Arbeiter veistelee KTP:n sivuilla.

FC KTP treenaa tällä hetkellä pääsääntöisesti Ruonalan urheiluhallilla. Arbeiterin mukaan joukkue jalkautuu Arto Tolsa Areenalle heti, kun se vain säiden puolesta on mahdollista.

– Viime kaudella pääsimme treenaamaan ulkona läpi talven, mutta näissä olosuhteissa halli on parempi ja turvallisempi. Tolsa Areenan lämmityskin aloitetaan vasta tuonnempana.

FC KTP pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelun Ykköseen noussutta helsinkiläistä PK-35:tä vastaan Ruonalan urheiluhallilla lauantaina tammikuun 23. päivänä. Viikkoa myöhemmin kotkalaiset matkaavat FC Ilveksen vieraaksi Tampereelle.

Suomen Cup käynnistyy helmikuun 6. päivänä Kotkassa Helsingin IFK:ta vastaan ja siitä viikon välein FC KTP käy FC Lahden ja Helsingin Jalkapalloklubin cup-vieraana.

Jos korona sen vain sallii, tekee FC KTP pelimatkan Viroon helmikuun lopulla ja kohtaa Tallinnassa Eesti Meistriliigan Levadian (26.2.) ja Tammekan (27.2.). Levadia oli viime kaudella Viron pääsarjan kolmonen ja Tammeka viides.

Lisää uutisia