AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2021

Niklas Pyyhtiä TPS:sta Honkaan

Niklas Pyyhtiä TPS:sta Honkaan

Niklas Pyyhtiä jatkaa uraansa Hongassa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS ja Honka ovat sopineet keskikenttäpelaaja Niklas Pyyhtiän siirtymisestä Honkaan.

Hongan verkkosivujen mukaan siirtosopimukseen sisältyy pelikauden 2021 mittainen lainasopimus, sekä Hongan optio lunastaa pelaajan oikeudet kokonaan itselleen kauden 2021 jälkeen. TPS saa pelaajalainasta korvauksen, option mahdollisesta käytöstä siirtokorvauksen, sekä korvauksen pelaajan mahdollisesta seuraavasta siirrosta.

Pyyhtiä, 17, teki debyyttinsä TPS:n edustusjoukkueessa kaudella 2019 ja pelasi viime kaudella jo 16:ssa Veikkausliigaottelussa, joissa syntyi myös yksi maali. Lisäksi vastuuta tuli molemmissa karsintaotteluissa KTP:tä vastaan. Pyyhtiä on myös edustanut Suomea juniorimaajoukkueissa.

– Hongasta osoitettiin minuun kiinnostusta ja sain mahdollisuuden päästä pelaamaan Veikkausliigassa. Pidän Hongan pelityylistä ja koen, että tämä on hyvä seuraava askel urallani. Vahvuuksiini lukeutuu hyvä jalka, jolla pystyn antamaan hyviä, niin pitkiä kuin lyhyitäkin syöttöjä. Koen myös, että laukaukseni ovat hyvällä tasolla ja uskonkin, että pystyn tuomaan joukkueen peliin sitä kautta vaarallisuutta ja tehoja. Suurimpana tavoitteena ensi kaudella on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja sen kautta auttaa joukkuetta menestymään, Pyyhtiä kommentoi Hongan verkkosivuilla.

Lisää uutisia