AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.01 // 7.1.2021

Hyökkääjälupaus sopimukseen HJK:n kanssa

Hyökkääjälupaus sopimukseen HJK:n kanssa

Kuva: Juha Tamminen

HJK on kiinnittänyt riveihinsä PKKU:sta siirtyvän hyökkääjälupaus Willem Haapiaisen.

HJK 18-vuotias Haapiainen ovat tehneet 1+1-vuotisen sopimuksen.

– Willem on fyysisesti vahva ja nopea hyökkääjä, joka luo uhkaa puolustuksen selustaan hyvin ajoitetuilla syvyysjuoksuilla. Willem osoitti menneellä kaudella pärjäävänsä myös miesten peleissä ja omaa paljon potentiaalia kehittyä edelleen. Hänellä on kova halua kehittyä pelaajana, joten siinäkin mielessä hän sopii hyvin meidän toimintaympäristöön, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Willem Haapiainen siirtyi JäPSistä Jokelan Kisaan ja sieltä PKKU:n mukaan C15-ikävaiheessa. Haapiainen debytoi päättyneellä kaudella PKKU:n miesten edustusjoukkueessa Kakkosessa, jossa hän teki kuusi maalia. Willem Haapiainen on lyhyen ajan sisällä kolmas pelaaja, joka siirtyy PKKU:sta HJK Klubi 04:n joukkueeseen.

– Minulla on todella hyvät fiilikset sopimuksesta HJK:n kanssa. Odotan kovasti, että pääsen pukemaan HJK-paidan päälle ja näyttämään, mihin minusta on. Uskon, että HJK:ssa on todella hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana ja päästä lähemmäksi unelmaani.

- Ensi kauden tavoitteena on päästä hyvin joukkueen sisään, kehittyä pelaajana ja saavuttaa joukkueen kanssa hyviä pelituloksia, kertoo Willem Haapiainen.

vko.03 // 18.1.2021
vko.02 // 16.1.2021
Lisää uutisia