AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 5.12.2020

AC Oulun leirissä iloisia Ruxin hankinnasta

AC Oulun leirissä iloisia Ruxin hankinnasta

Jyrki Ahola on tyytyväinen tuoreeseen sopimukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu vahvisti rivejään perjantaina, kun se tiedotti tehneensä pelaajasopimuksen viime kaudella FC KTP:ssä pelanneen Roger "Ruxi" Bonetin kanssa. Päävalmentaja Jyrki Ahola ja urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen ovat tyytyväisiä tulokkaaseen.

Ahola on mielissään uusimman katalonialaisvahvistuksen sopimuksesta.

- Ruxi tuo erinomaisen vasemman jalan syöttötaidon ja pelikäsityksen ansiosta uuden ulottuvuuden vaihtoehtoihimme pelin avauksessa. Hän on pelannut jo aikaisemmin Suomessa, joten sopeutuminen joukkueeseemme on helpompaa, kertoo Ahola oululaisten sivuilla.

Myös urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen on seurannut tarkasti Ruxin pelejä Ykkösessä.

- Ruxi pelasi hienon kauden vasenta laitatopparia KTP.ssä. Hän on vasenjalkainen, pallovarma, hyvin peliä avaava puolustaja. Kaksinkamppailut hän hoitaa ennakoimalla tilanteet ja ajoittamalla tilanteeseen menot hyvin. Olen todella iloinen hänen päätöksestään valita AC Oulu.

Lisää uutisia