AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.48 // 4.12.2020

FC Lahdella kaksi ottelua harjoitusjakson aikana

FC Lahdella kaksi ottelua harjoitusjakson aikana

Ilir Zenelin suojatit palaavat harjoituskentälle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti palaa harjoituskentälle maanantaina.

Kahden viikon harjoitusjaksolla joukkue palauttelee hieman jalkapalloa takaisin mieleen. Lahti pelaa harjoitusjaksolla myös kaksi ottelua. Ottelut pelataan koronatilanteesta johtuen yleisöltä suljettuna.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli odottaa pääsyä takaisin tositoimiin. Lahden mukana on useita testipelaajia ja omia junioreita, joita Zeneli haluaa nähdä. Lisäksi jakson tavoitteena on nostaa hieman pelaajien fyysistä lähtötasoa.

- Seuraavan kahden viikon aikana katselemme vähän testipelaajia ja testipelaajat pääsevät tutustumaan myös seuraan. Palauttelemme vähän jalkapalloa mieleen ja pelaajat saavat pallokosketuksia. Tavoitteenamme on myös hieman tehdä fyysistä pohjaa tammikuulle, Zeneli alustaa FC Lahden verkkosivuilla.

Kaikki sopimuspelaajat eivät osallistu harjoitusjaksolle. Testimiehistä mukana ovat maalivahdit Anton Munukka ja Aatu Hakala. Heidän lisäkseen alustavasti jaksolla ovat mukana muun muassa Daniel Rantanen, Onni Pekkanen, Matias Sorvali, Daniel Koskipalo, Gentrit Kovaqi, Martin Salin ja Nicolas Herrera.

Harjoitusotteluissa Lahti kohtaa ensin Ykköseen nousseen PK-35:n ja sen jälkeen on vuorossa liigassa kymmenenneksi sijoittunut FC Haka. Molemmat ottelut pelataan Mukkulassa koronatilanteesta johtuen yleisöltä suljettuna.

Lisää uutisia