AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 25.11.2020

Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä

Tiemoko Fofana jatkaa Ilveksessä

Tiemoko Fofana nähdään Ilveksessä myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

21-vuotias norsunluurannikkolainen hyökkääjä Tiemoko Fofana ja Ilves ovat solmineet kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Fofana saapui Ilvekseen elokuussa 2018 tanskalaisesta FC Nordsjällandista. Tanskaan hän puolestaan siirtyi ghanalaisesta Right To Dream -akatemiasta.

Fofana on pelannut Ilveksen riveissä yhteensä 44 Veikkausliigaottelua, joissa hän on onnistunut maalinteossa kahdeksan kertaa. Lisäksi hän on pelannut yhdeksän Suomen Cupin ottelua, joissa maaleja on syntynyt kaksi.

- Olen erittäin onnellinen saadessani jatkaa Ilveksessä. Muutama muukin seura oli minusta kiinnostunut, mutta halusin jäädä tänne. Uskon kehittyväni täällä jalkapalloilijana sekä pystyväni auttamaan joukkuetta yhä parempiin saavutuksiin. Tampere on hyvä ja turvallinen paikka asua sekä pelata jalkapalloa, Fofana kertoo Ilveksen sivuilla.

- Hyökkääjän tehtävänä on tehdä maaleja ja sen perusteella meitä arvioidaan. Ensi kaudella tavoitteenani on tehdä paljon maaleja ja auttaa joukkuetta saavuttamaan jotain suurta, Fofana jatkaa.

Lisää uutisia