AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 25.11.2020

Matias Lindfors jatkaa KTP:ssa

Matias Lindfors jatkaa KTP:ssa

Jatkosopimus Kotkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan noussut KTP jatkaa ensi kauden joukkueensa kasaamista kovaa tahtia. Nyt vuorossa on marraskuun toinen pelaajauutinen, kun joukkueessa jatkaa Matias Lindfors, joka on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

Kotkalaistunut 23-vuotias Lindfors aloittaa seurassa jo viidennen kautensa, oltuaan yhden "välivuoden" AC Oulussa kaudella 2017.

– Kaksi vuotta sitten tavoite oli nousta Veikkausliigaan ja se tavoite täyttyi. Nyt on kirjoitettu uusi kahden vuoden jatko ja asetetaan uudet tavoitteet, Lindfors kertoo hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä, Lindfors kertoo KTP:n verkkosivuilla

Veikkausliigaan nousu ei ollut ratkaiseva päätöksen kannalta, joskin tietysti vähän helpotti sen tekemistä.

– Tykkään olla Kotkassa. Meillä on hyvä valmennus ja joukkue oli hyvä, mistä on hyvä lähteä rakentamaan, Lindfors toteaa.

Periksiantamattomana vääntäjänä tunnettu Lindfors on Argo Arbeiterin alaisuudessa pelannut monilla eri pelipaikoilla, viime aikoina näkyvimmin vasempana pakkina, jonka mies itse myös mainitsee suosikkiroolikseen. Päättyneellä kaudella 100. Ykkösen ottelunsa pelannut Lindfors pääsee nyt ensimmäistä kertaa urallaan Veikkausliigaan pelaamaan.

Nuoresta iästään huolimatta paljon pelejä vyölleen kerryttänyt Lindfors kokee kehittyneensä etenkin kentän johtamisessa. Tavoitteena on kehittyä päivittäin kokonaisvaltaisesti pelaajana vieläkin paremmaksi.

– Veikkausliigassa tempo tulee varmasti olemaan kovempi kuin Ykkösessä, joten siinä varmasti kehitytään sen pelin kautta, Lindfors ennakoi.

Lisää uutisia