AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.47 // 24.11.2020

​Hongan Konsta Rasimus nostaa rimaa taas pykälän – "Yritetään kehittää peliä edelleen"

​Hongan Konsta Rasimus nostaa rimaa taas pykälän – "Yritetään kehittää peliä edelleen"

Konsta Rasimus pelasi vahvan kauden Hongan takalinjoilla. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan kanssa tulevaa kautta koskevan jatkosopimuksen solminut Konsta Rasimus palasi seuraan Ykkösen kaudelle 2017 edustettuaan espoolaisia aiemmin vuosina 2009-2011.

Aiemmin urallaan myös keskikentällä pelannut Rasimus on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa keskuspuolustukseen, jossa hän onkin ollut yksi keltamustien vahvan puolustuspelin kulmakivistä.

Kaudella 2020 Rasimus pelasi kahta vaille kaikissa otteluissa ja kellotti kolmanneksi eniten minuutteja koko joukkueesta. Yhteensä Rasimuksella on kokemusta Veikkausliigasta 149 ottelun verran.

– Jatkan Hongassa hyvillä mielin. Olen ollut tyytyväinen, Hongassa on ollut hyvä pelata ja toivottavasti saamme viime vuosien tasaisen hyvälle suorittamiselle jatkoa ja pystyisimme kehittymään vielä lisää, Rasimus sanoo.

Tavoitteita kaudelle 2021 riittää niin eurokentillä kuin luonnollisesti myös Veikkausliigassa.

- Yritetään pitää viime vuosien tapaan suoritustaso tasaisena ja kehittää peliä edelleen. Nyt kun pääsimme toista kertaa Eurooppa-liigan karsintoihin, niin pyritään siihen, että matka siellä ei tyssäisi tällä kertaa yhteen matsiin.

- Toki toiveissa on myös kirkastaa edellisen kauden pronssi ja kuluneen kauden neljäs sija kirkkaampaan, Rasimus kiteyttää.

Lisää uutisia