FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 19.11.2020

​Ulvila tekee paluun SJK:n valmennusryhmään

​Ulvila tekee paluun SJK:n valmennusryhmään

Kuva: Juha Tamminen

Juha-Jaakko Ulvila palaa SJK:n valmennusryhmään ja ottaa tehtäväkseen päivittäisen jalkapallon fitnessvalmennuksen SJK:n edustusjoukkueessa.

Lapualaislähtöinen Ulvila oli mukana SJK:n valmennusryhmässä, kun SJK voitti Suomen mestaruuden vuonna 2015 ja Suomen cupin 2016. Kauden 2017 jälkeen hän lähti Norjan pääsarjaan ja tekee nyt paluun SJK:n valmennusryhmään alkavalla kaudella.

– Aika hienot muistot on Seinäjoelta jäänyt, ja se oli aikamoista menestyksen polkua silloin. Näin jälkikäteen, oppimisen kannalta, itselleni on kuitenkin parhaiten jäänyt mieleen se viimeinen kausi 2017. Siitä kaudesta jäi kaikkein eniten oivalluksia sekä oppia, että mitkä asiat ovat toimivia ja mitkä eivät, kertoo Juha-Jaakko Ulvila.

38-vuotias Juha-Jaakko Ulvila, on toiminut SJK:ssa jo kaudesta 2012 lähtien, kunnes vuonna 2018 siirtyi Norjan Tromsö IL:n valmennusryhmään, päävalmentaja Simo Valakarin alaisuuteen. Norjassa Ulvila työskenteli Norjan pääsarjaseuran fysiikkavalmennuksessa kolmen kauden ajan.

– Meillä on täällä nyt mielenkiintoinen valmennusryhmä. Kaikilla on varmasti hieman erilainen näkemys jalkapallosta. Näen sen itselleni mukavana haasteena.

- En tule mukaan ajatellen, että hoidan vain oman ruutuni. Vaan minä haluan myös haastaa valmentajat, että miten he ajattelevat futiksesta ja miten voin antaa mukaan omia pieniä näkemyksiä, joilla voisimme kenties tehdä harjoitteista laadukkaampia ja loogisia jalkapallon näkökulmasta. Ja taas toisaalta on mielenkiintoista tulla oppimaan uutta muilta valmentajilta, jatkaa Ulvila.

SJK:ssa Ulvila vastaa ensisijaisesti edustusjoukkueesta, ja on osa isompaa kokonaisuutta, josta tiedotetaan lisää myöhemmin tänään.

Ulvilan lisäksi SJK:n edustusjoukkueen kuntouttavasta fysioterapiasta vastaa jatkossakin SJK-konserniin kuuluva DBC Seinäjoki.

Lisää uutisia