FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 16.11.2020

Kaksi viikkoa eFutisliigaa takana - Honka ja KuPS jakavat kärkipaikkaa

Kaksi viikkoa eFutisliigaa takana - Honka ja KuPS jakavat kärkipaikkaa

Matka kohti virtuaalifutiksen huippua on käynnistynyt, kun eFutisliigaa on kaksi viikkoa takana.

Kaksi viikkoa virallista eFutisliigaa on pelattu ja matka kohti huippua on päässyt alkamaan. Toisella viikolla nuoremmat yllättäjät loistivat ja studiolla nähtiin Stadin derby, jonka HJK vei murskaavasti. Studiolla olivat HJK, HIFK ja FC Lahti eli luvassa oli perinteisestä Veikkausliigasta tuttuja tunteikkaita ottelupareja, mutta virtuaalisen jalkapallon takia hulinoilta säilyttiin. Santanderin viikon pelaajan palkinnon nappasi FC Lahden *Jeremias "Jerkosz" Kosamo*.

- Studio oli kyllä mukava kokemus ja pystyin pelaamaan omaa peliä. Toki siinä on aina pieni jännitys, kun pelaa kilpailullisesti, Kosamo naurahtaa eFutisliigan viikkokatsauksen haastattelussa.

Jerkos on virtuaalifutiksessa uusi nimi, sillä kyseessä on vasta hänen toinen FIFA -videopelinsä. Silti FC Lahden 18-vuotias pelaaja on asettanut tavoitteeksi päästä eFutisliigassa kärkijoukkueiden sekaan.

- Toivottavasti pelataan Fitin (Jerry "Kingfiti" Lagerblom) kanssa samanlailla kuten alkukausi, niin kyllä me sinne päästään!

Jeremias sai itsestään erittäin paljon irti studion LAN-ottelussa ja tulokset näyttivät loistavalta. Yksi syy tähän hänen mielestään oli se, että LAN-otteluissa on enemmän tunnelmaa.

Loppuun Jerkosz lähetti faneille terveiset.

- Kiitos kaikille meidän kannustajille, toivottavasti jatketaan Fitin kanssa samaan malliin ja saadaan tuotua kulta kotiin!

Virtuaalisessa Veikkausliigassa pelattiin studiopelien lisäksi myös muita otteluita. Yksi toisista suurista nuorista onnistujista oli FC Hongan 17-vuotias Jesper "Jjesu3" Hietarinne, joka loisti Suomen parhaita FIFA-pelaajia vastaan. Honka pitää eFutisliigan kärkipaikkaa hallussaan ja suurin syy siihen on juuri Jesu. Myös Kuopion Palloseura on kuuden ottelun jälkeen 15 pisteessä. Sarjassa ainoastaan FC Lahti on pysynyt ilman tappioita, mutta joukkue on pelannut vain neljä ottelua.

eFutisliiga jatkuu jälleen alkaneella viikolla tuiivistä tahtia. Kaikki tulokset ja aikataulut löytyvät teliaesportsseries.com'in sivustolta.


Lisää uutisia