AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 16.11.2020

FC Haka saa tutun pelaajan takalinjoilleen

FC Haka saa tutun pelaajan takalinjoilleen

Eero-Matti Auvinen palaa Hakaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka ja puolustaja Eero-Matti Auvinen ovat tehneet 1+1 -mallisen pelaajasopimuksen.

Helsingin IFK:a viime kaudella edustanut Auvinen pelasi Hakassa kausilla 2015 ja 2016 yhteensä 19 ottelua onnistuen niissä kertaalleen myös maalinteossa.

Paluu tuttuun ympäristöön on miehelle mieluisa ja ennen kaikkea tässä kohtaa oikealta tuntuva ratkaisu.

– Itsellä oli HIFK:n kanssa sopimus katkolla ja päädyin tässä kohtaa tekemään sopimuksen Hakan kanssa. Tämä on omasta mielestä hyvä vaihtoehto juuri nyt. Odotan saavani ensi kaudella enemmän vastuuta ja nimenomaan omalla topparin paikalla, Auvinen kertoo Hakan verkkosivuilla.

– Tosi hyvillä mielin palaan Koskiin ja odotan sitä innolla. Tuntuu, että on tosi helppo palata, kun on vielä muutamia tuttuja pelaajia ja tutut paikat, niin sopeutuminen on helppoa.

Auvinen on Hakan 13. sopimuspelaaja ja tällä hetkellä miehen mainitsemista vanhoista tutuista, ainakin toistaiseksi vain Jami Kyöstilällä on sopimus taskussaan. Kaksikko tunsikin toisensa jo ennen yhteisiä Haka -vuosia, sillä molemmat siirtyivät FC Hämeenlinnasta Valkeakoskelle vuonna 2015.

Henkilökohtaisen vastuun kasvamisen lisäksi miehellä on kovat odotuksen myös joukkueen suhteen.

– Olen ymmärtänyt, että hyvää ja kovaa joukkuetta ollaan saamassa kasaan, millä lähdetään ensi kaudella parantamaan sijoitusta. Ja uskon meidän haastavan jokaisen joukkueen tosissaan.

Lisää uutisia