AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.45 // 9.11.2020

Aleksi Paanaselle FC Interin Annelin pokaali – ”Ennen kaikkea ylistys joukkuepelille”

Aleksi Paanaselle FC Interin Annelin pokaali – ”Ennen kaikkea ylistys joukkuepelille”

Aleksi Paananen palkittiin Interin päättäjäisissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden päättyminen tietää myös FC Interin perinteisen Annelin pokaalin jakoa. Tänä vuonna palkinnon saa toista vuottaan Interissä pelannut keskikenttäpelaaja Aleksi Paananen.

Rouva Anneli Håkansin mukaan nimetyllä kiertopalkinnolla palkitaan perinteisesti kauden päätteeksi pelaaja, joka on pelannut suurella sinimustalla sydämellä joukkueen eteen.

Palkinnon saajan valitsee vuosittain seuran perustaja Stefan Håkans yhdessä vaimonsa kanssa.

– Tänä vuonna palkinto palaa oikeastaan juurilleen, sillä sitä ei ole ajateltu vain taidokkaimmat yksilösuoritukset osaavalle tai eniten maaleja tehneelle pelaajalle. Se on ennen kaikkea ylistys joukkuepelille, perustelee Håkans Interin sivuilla.

– Tänä vuonna valtavan moni pelaaja Interissä pelasi joukkueelle ja olisi ansainnut tämän palkinnon. Palkinnon saajaksi kuitenkin valikoitui heistä tasaisimmin onnistunut, Aleksi Paananen. Vaikka hän ei ole Turun seudulta, vaan Annelin tavoin alkujaan Savosta, se ei estänyt häntä laittamasta kaikkea likoon joukkueen puolesta suurella sinimustalla sydämellä, päättää Håkans.

Myös palkinnon saanut Aleksi Paananen on samoilla linjoilla siitä, että palkinnon olisi ansainnut tänä vuonna koko joukkue.

– On kunnia saada pokaali ja päästä arvostettuun pokaalin saaneiden joukkoon, varsinkin tänä vuonna, jolloin koko joukkue olisi ansainnut sen. Jokainen joukkueen jäsen oli sitoutunut ja ammattimainen haasteellisena kautena, kiittelee Paananen.

Anneli Pokaali on jaettu kaudesta 1994 lähtien.

Lisää uutisia