AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 28.10.2020

Jiri Nissinen ja KuPS jatkosopimukseen - "Hyvät neljä kautta takana"

Jiri Nissinen ja KuPS jatkosopimukseen - "Hyvät neljä kautta takana"

Jiri Nissinen on viihtynyt KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja puolustaja Jiri Nissinen ovat allekirjoittaneet uuden jatkosopimuksen, joka ulottuu sarjakauden 2021 loppuun saakka.

Nissinen pelaa nyt viidettä sarjakauttaan kuopiolaisjoukkueen riveissä ja jatkaa keltamustissa innokkain mielin.

- Olen tosi onnellinen että saan jatkaa vuoden täällä. Tykkään seurasta, hyvät neljä kautta on takana ja hyvää menestystä on tullut. Kolme peräkkäistä mitalia on saavutettu ja olen nauttinut pelaamisesta KuPS:ssa, Nissinen iloitsee.

Nissinen on pelannut tällä kaudella kaksitoista Veikkausliigaottelua tehden yhden liigamaalin ja antaen kaksi ratkaisevaa maalisyöttöä. KuPS-joukkue on tiiviisti mukana tämänkin sarjakauden mestaruuskamppailussa.

- Hyvin me olemme keränneet pisteitä ja loppuun saakka me yritämme voittaa mahdollisimman paljon ja olla niin korkealla kuin se riittää. Oma pelaajaurani on kehittynyt täällä omien toiveideni mukaisesti ja olen saanut tällä kaudella pelata enemmän kuin aiemmin ja olen myös onnistunut hyvin, puolustaja toteaa.

Nissinen teki ensimmäisen Veikkausliigamaalinsa 27.9.2020 pelatussa IFK Mariehamn - KuPS-ottelussa ja pelattuja liigapelejä on nyt yhteensä 41.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia