FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.42 // 20.10.2020

FC Interin Hall of Famen ensimmäiset 16 jäsentä julkaistu

FC Interin Hall of Famen ensimmäiset 16 jäsentä julkaistu

Seuran perustaja Stefan Håkans ja seuralegenda Ari Nyman kaudella 2015. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan. Sen kunniaksi on perustettu Hall of Fame -kunniagalleria, jonka 16 ensimmäistä jäsentä julkaistiin 15.10. pelatun FC Inter – KuPS -ottelun yhteydessä.

Interin Hall of Fameen ensimmäisenä valitut ovat kaikki pitkäaikaisia seuraihmisiä. Valittujen joukossa on niin junioritoiminnassa pitkään vapaaehtoistyötä tehneitä kuin myös liki koko seuran historian ajan edustusjoukkueen mukana olleita.

Hall of Fame on kuitenkin kaikkea muuta kuin valmis. Tulevaisuudessa moni viime vuodet Interin hyväksi toiminut saa nimensä kunniagalleriaan ja nyt erityisesti edelleen seurassa työskentelevät jäivät Hall of Famen ulkopuolelle.

Ottelun yhteydessä jaossa ollut Inter-legendoista kertova painettu juhlajulkaisu on jaossa myös loppukauden kotiotteluissa. Hall of Fame tullaan myöhemmin julkaisemaan myös sähköisessä muodossa, minkä lisäksi Veritas Stadionin sisätiloissa sijaitseva kunniagalleria avataan yleisölle myöhemmin, kun rajoitukset sen sallivat.

Interin Hall of Famessa on jokaiselle Veikkausliigaa seuraavalle tuttuja nimiä seuran perustajasta ja puheenjohtajasta Stefan Håkansista lähtien. Koko 16 nimen lista löytyy Interin sivuilta alla olevan lähdelinkin kautta.

Lisää uutisia