AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.41 // 17.10.2020

"Vahvistaa, että olemme matkalla oikeaan suuntaan" – Inter ammentaa uskoa KuPS-voitosta

"Vahvistaa, että olemme matkalla oikeaan suuntaan" – Inter ammentaa uskoa KuPS-voitosta

Inter matkaa pitkän tauon jälkeen Ratinaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter matkaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi otteluun, jossa kumpikin hakee tiukasti pisteitä mitalitaistelua varten.

Ilves pystyi torstaina kääntämään HIFK-vierailun edukseen lukemin 1-2 Lauri Ala-Myllymäen viimeisen vartin maaleilla.

Inter puolestaan otti vakuuttavan voiton toisesta keltapaitaisesta joukkueesta, kun sarjakärjessä ollut KuPS kaatui Veritas Stadionilla lukemin 2-0. Maalinteossa onnistuivat wingbackit Kevin Kouassivi-Benissan ja Connor Ruane. Päävalmentajan mukaan KuPS-ottelun kaltaiset voitot antavat lisää itseluottamusta.

– Se tuo itseluottamusta kaikille joukkueen ympärillä: kannattajille, seuralle ja tietysti myös joukkueelle. Pelasimme hyvin yhtenäisen ottelun ja tällä kertaa olimme avainalueilla parempia.

- Näin ei kaikissa otteluissamme ole ollut, joten tämä vahvistaa meidän olevan matkalla oikeaan suuntaan, Interin päävalmentaja José Riveiro kommentoi.

Ilves ja Inter ovat pelanneet viime kausina tiukkoja otteluita, mutta tällä kertaa ottelua Tampereella ei kuitenkaan pelata Tammelan stadionilla, vaan Interin pelaajat astelevat pitkästä aikaa katsomokapasiteetilta reilusti suuremman Ratinan stadionin nurmelle. Interin edellisestä ottelusta Ratinassa on kulunut jo kymmenen vuotta ja silloinkin kotijoukkueena oli Guillano Grotin maalilla kaatunut Tampere United.

Ilveksen ja Interin kaikki aiemmat liigakohtaamiset Tampereella on pelattu nyt muutostöitä odottavalla Tammelan kentällä.

– Minulle Tammelassa on jotain erityistä. Vierasjoukkueena se on ollut Suomessa yksi niistä oikeasti vieraskentältä tuntuneista paikoista, joten varmasti Ilvekselle tunne kotikentästä on ollut yhtä lailla vahva, Riveiro kommentoi aiempien Ilves-otteluiden stadionia.


Ilves - FC Inter Ratinan Stadionilla sunnuntaina 18.10. kello 16.00.

Lisää uutisia