AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2020

Vahvavireinen KuPS hakee paluuta voittojen tielle – ”Kotona me haluamme tietenkin voittaa”

Vahvavireinen KuPS hakee paluuta voittojen tielle – ”Kotona me haluamme tietenkin voittaa”

Arne Erlandsen hamuaa voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS isännöi torstaina HIFK:ta päivän ainoassa Veikkausliigan kamppailussa. Kuopiolaiset ovat pelanneet kahdeksan edellistä ottelua Veikkausliigassa ilman tappioita ja seitsemän ottelun voittoputki katkesi maanantaina tasapeliin Ilvestä vastaan. Nyt KuPS:n tähtäimessä on jälleen

Ilves-ottelussa nähtiin paljon kiihkeitä pelitilanteita ja jopa tunteiden kuumenemista. Peli-intensiteetti kohosi kiitettävän korkealle erityisesti viimeisellä puolituntisella, jolla KuPS haki voittoa kaikin voimin, mutta lopulta oli tyytyminen tasapeliin. Nyt KuPS:lla on tähtäimessä paluu jälleen voittojen tielle.

- Kotona me haluamme tietenkin voittaa. Me pelasimme maanantainakin hyvän pelin, joskus se ei vaan tuo jalkapallossa voittoa. Meillä oli paljon hyviä maalitilanteita ja normaalisti me olisimme voittaneet tuollaisen ottelun parilla maalilla. Peli oli normaalin kiihkeää ja intensiteetti oli korkea. Meidän on päästävä torstaina jälleen samalle tasolle. Fokus on siinä mitä me haluamme tehdä ja meidän on oltava hyviä siinä, KuPS:n päävalmentaja Arne Erlandsen pohtii seuran sivuilla.

KuPS-HIFK torstaina 8.10. Kuopion Keskuskentällä kello 18.30 alkaen.

Lisää uutisia