AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.40 // 7.10.2020

Henri Eninful jatkaa FC Lahdessa

Henri Eninful jatkaa FC Lahdessa

Henri Eninful nähdään FC Lahden paidassa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti on käyttänyt keskikenttämies Henri Eninfulin sopimuksen option. Näin ollen togolainen nähdään Mastokaupungissa myös ensi vuonna.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Eninfulista sekä pelaajana että ihmisenä. Zenelin mukaan Eninful on tuonut pelaajana Lahteen lisämausteen pelaamiseen. Valmentaja kokee työskentelyn Eninfulin kanssa kunniana.

- Eninful on ihmisenä lojaali, positiivinen ja arvojensa mukaan kulkija. Hän on sitoutunut. Pelaajana hän pystyy tuomaan omilla vahvuuksillaan lisämausteen meidän taktiseen pelaamiseemme. Hän on rauhallinen ja hän pystyy näkemään kentän. Hän on erittäin iloinen pelaaja ja ihminen ja on kunnia, että saan työskennellä hänen kanssaan myös ensi vuonna. Olen ylpeä ja iloinen, että hän jatkaa kanssamme myös ensi kaudella, Zeneli iloitsee lahtelaisten sivuilla.

Eninful on 28-vuotias ja 181-senttinen ja hän on pelannut tällä kaudella 17 liigaottelua.

Eninful ja muut lahtelaiset sankarit ovat tulessa seuraavan kerran Rovaniemellä 15.10. jolloin Lahti jahtaa täyttä pistepottia ja ylemmän loppusarjan paikkaa Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Lisää uutisia