vko.39 // 3.10.2020

​Tappio maistui katkeralta IFK Mariehamnille – "2-0 olisi ollut kova isku"

Peter Makrillosin maali ei riittänyt. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin vierailu Lahdessa perjantaina jätti lopulta käteen 1-3-tappion, vaikka alkuun näytti hyvältä.

IFK johti ottelua tauolla Peter Makrillosin osumalla 1-0 ja oli avausjaksolla niskan päällä.

- Meillä oli siinä [1-0-maalin jälkeen] hyvä jakso ja jos olisimme tehneet 2-0 siihen, se olisi ollut kova isku vastustajalle, IFK:n päävalmentaja Lukas Syberyjski mietti.

- On aina katkeraa hävitä ja oli sääli, että emme pystyneet tappamaan ottelua.

FC Lahti tuli kuitenkin lopun vahvasti ja vaikka IFK-leirissä protestoitiin vahvasti Dimitry Imbongon tasoitusmaalia edeltänyttä tilannetta, isännät tulivat rinnalle ja painoivat lopulta ohi.

Tappio oli IFK:lle nyt kolmas perättäinen ja maajoukkuetauko tulee tervetulleeseen aikaan.

- Nyt on aikaa palautua tiukan ottelurupeaman jälkeen, Syberyjski kuittasi.