AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2020

​Hongan Levänen kaipaa vielä huolellisuutta: "Emme saa menettää palloa heti riiston jälkeen"

​Hongan Levänen kaipaa vielä huolellisuutta: "Emme saa menettää palloa heti riiston jälkeen"

Jonas Levänen piti HJK-ottelua tasaisena. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntaina HJK:n Metroderbyssä kohdanneen FC Hongan kausi jatkuu nopeasti, kun joukkue matkaa jo keskiviikkona Turkuun FC Interin vieraaksi.

Honka löytyy Veikkausliigan viisi ottelua käsittävän kuntopuntarin neljänneltä sijalta, kerättyään kolmen voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion myötä kymmenen pistettä. Viime kierroksella derby HJK:ta vastaan päättyi maalittomaan tasatulokseen.

– Ottelu oli tasainen. HJK oli ehkä hieman niskan päällä, pystyi pitämään palloa ja ajamaan meidät ajoittain matalaan blokkiin.

- Puolustimme kuitenkin melko hyvin, emmekä päästäneet heitä kovin vaarallisille paikoille. Meilläkin oli vastahyökkäyksiä, joista olisi kyllä voinut syntyäkin jotain, kommentoi Hongan puolustaja Jonas Levänen.

Levänen löytää HJK-pelistä yhden selkeän kehityskohteen, joka on erityisen tärkeä keskiviikkona Turusta voiton nappaamiseksi.

– Huolellisuus. Meidän pitää pystyä pitämään palloa paremmin riiston jälkeen omilla, eikä menettää sitä heti takaisin. Se on aina erittäin raskasta, jos saa hyvällä prässillä riistettyä pallon ja menettää sen sitten saman tien, Levänen muistuttaa.


FC Inter – FC Honka keskiviikkona 23.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla.

Lisää uutisia