FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.37 // 19.9.2020

Joel Mattsson tottunut tiukkaan pelitahtiin – ”Keho on sopeutunut siihen”

Joel Mattsson tottunut tiukkaan pelitahtiin – ”Keho on sopeutunut siihen”

Joel Mattsson on sopeutunut otteluruuhkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK jatkaa pelejään lauantaina isännöidessään IFK Mariehamnia. Ottelu on samalla HIFK:lle kolmas 1,5 viikon aikana. HIFK:n Joel Mattssonia kova pelitahti ei kuitenkaan haittaa.

Tiukan ottelutahdin aikana aikaa jalkapallon ulkopuoliselle elämälle jää niukasti, sillä päivät koostuvat peleistä, treeneistä ja palautumisesta. Vaikka kausi tänä vuonna viedään läpi huomattavasti aiempaa pienemmän ajanjakson puitteissa, ovat pelaajat nopeasti sopeutuneet uuteen rytmiin.

– Täytyy vaan tehdä parhaansa, kun otteluita on näin tiuhaan tahtiin. Sitä pitää nukkua kunnolla ja syödä vähän enemmän kuin normaalisti. Samalla olen kyllä huomannut, että keho on sopeutunut siihen, että pelejä on yleensä kaksi viikon sisällä. Puhuimme tästä Johnin (Fagerström) ja olimme molemmat sitä mieltä, että tähän on jo tottunut. Henkisesti se tarkoittaa sitä, että heti päättyneen ottelun jälkeen on siirrettävä fokus seuraavaan peliin. Se on muuttunut viime vuodesta. Silloin oli enemmän aikaa pelien välissä, Mattsson kertoo HIFK:n sivuilla.

HIFK-IFK Mariehamn lauantaina 19.9. Bolt Arenalla kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia