AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.37 // 18.9.2020

Hakan Thusberg tiedostaa joukkueen kipukohdat – ”Olemme käyneet ongelmiamme läpi”

Hakan Thusberg tiedostaa joukkueen kipukohdat – ”Olemme käyneet ongelmiamme läpi”

Jonni Thusberg perää enemmän kovuutta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakalla on allaan kaksi voittoa tämän kauden Veikkausliigassa. Laituri Jonni Thusbergin mukaan joukkueessa tiedetään tarkkaan missä ongelmat piilevät ja niiden eteen on tehty töitä.

Tällä kaudella Veikkausliigassa debytoinut Thusberg on päässyt yhteensä 12 ottelussa kentälle ja liigassa pelitahti on ollut kesällä tiukka. Thusbergiä pelit eivät kuitenkaan haittaa.

- Tahti on myös ollut kova ja kentällä on näkynyt väsyneitä miehiä. Ei se pelitahti kuitenkaan liian kova ole ollut. Enemmän siitä pelaamisesta nauttii kuin treenaamisesta, Thusberg heittää koskilaisten sivuilla.

Hakan kausi on ollut hankala ja voittoja on tilillä kaksi. Thusbergin mukaan pienet virheet ovat kostautuneet ja niiden kitkemiseksi on tehty töitä.

- Tuntuu, että meille tulee joka pelissä sellainen yksilöllinen virhe, josta vastustaja tekee maalin. Meillä ei ole myöskään montaa sellaista pelaajaa, joka olisi aiemmin pelannut Veikkausliigaa ja tämä on Ykköstä paljon kovempi sarja. Jos aina antaa vastustajalle 1-2 maalia, niin on vaikea voittaa. Samalla meidän on myös pystyttävä käyttämään omat paikkamme hyväksemme.

- Olemme käyneet ongelmiamme läpi ja puhuneet, että meillä pitäisi olla enemmän kovuutta. Välillä vastustaja tuntuu vähän runnovan ylitsemme ja meidän on pystyttävä vastaamaan samalla mitalla, Thusberg käy läpi Hakan kipupisteitä.

Ilves-FC Haka lauantaina 19.9. Ratinassa kello 17.00 alkaen.

Lisää uutisia